SVATOMARTINSKÉ MENU 2018

JIŽ OD 9.11. OD 16 HODIN

Mandlová kremrole plněná pěnou z kachních jater, jablková hořčice

Almond kremlin filled with duck liver foam, apple mustard

79 Kč

Husí krémová polévka s restovanými liškami a libečkovým olejem

Goose cream soup with roasted chanterelles and lovage oil

79 Kč

Pečená kachna, vinné červené zelí s hrozny, bramborový knedlík s opraženou strouhankou

Roasted duck, red cabbage with grapes and wine, potato dumplings with roasted bread crumbs

279 Kč

Konfitované husí stehno, zadělávané kedlubny s dýní, „Jakoby“ lokše

Confit goose thigh, kohlrabi with pumpkin, "Jakoby" lokše (thin pancakes made out of potato dough)

389 Kč

Zauzená filovaná kachní prsa na krémovém šouletu s cizrnou, smaženou petrželkou, omáčka z červeného vína

Smoked duck breast fillets with creamy „šoulet“ (pea,groat, chickpea, garlic, onion), fried parsley, red wine sauce

298 Kč

Povidlovo-makové patenty se zakysanou smetanou

Potato pancakes with plum jam, poppy and sour cream

49 Kč

21549_martinska-pecena-husa-na-medu-s-jablky-divokym-cervenym-zelim-a-bramborovymi-loksi_l.jpg